Pro-Palvelut

LAKKAPÄÄN PRO-PALVELUT - Nopeuttavat ja helpottavat työtäsi!

1. VERKKOKAUPPA 24H
-
Näet reaaliaikaiset varastosaldot sekä omat hintasi, ja voit tehdä tilauksesi mistä päin maailmaa tahansa. Voit samalla määrittää itsellesi sopivan toimitustavan. Verkkokauppamme on hyvä työkalu myös omassa tarjouslaskennassasi. Tilaa tunnukset PRO-yritysmyyjältäsi!

2. ENNAKKOKERÄYS
Voit ilmoittaa meille, milloin noudat tuotteet, niin keräämme ne jo etukäteen valmiiksi. Saat tarvitse-masi tuotteet heti mukaan ja säästät kallisarvoista aikaa ja vaivaa.

3. PRO-PALVELUPISTE
Ammattilaisten omat Pro-palvelupisteet ja sisäänkäynnit nopeuttavat asiointiasi liikkeeissämme. Pro-palvelupisteellä työskentelee oma myyjäsi, joka tuntee projektisi lisäksi rakennustuotteet laajasti. Palvelupisteet ovat avoinna arkisin jo klo 6.30!

4. PIKAJAKELU
- Tuomme tilauksesi pikana joka arkipäivä noin klo 10 ja 14 lähte-villä pikakuljetuksilla. Pikajakelu on käytössä myymälöiden lähialueilla.

5. KULJETUSVERKOSTO
- Säännölliset reittikuljetuksemme kat-tavat koko Lapin läänin. Lakkapään kuljetuspalvelut tuovat kuormasi tontille asti 

6. AMMATTILAISIA
- Pro-verkostostamme löydät osaavat ammattilaiset suunnitteluun, valvon-taan ja rakentamiseen. Järjestämil-lämme kursseilla pääset tutustumaan erilaisiin rakennusalan uutuuksiin.