Toimitus- ja maksutavat

Lakkapää tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:
1. Nouto valitsemastasi Postista:
Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. 

2. Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista:
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. 

3. Postin kotiinkuljetus:
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

4. Nouto lähimmästä Matkahuollosta, lähikaupastasi tai R-kioskista:
Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

5. Toimitus suoraan kotiovellesi:
Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

6. Nouto Lakkapään myymälöistä:
Voit noutaa tavarasi heti valitsemastasi Lakkapään myymälästä. Muistithan tarkistaa, että kyseistä tuotetta on valitsemassasi myymälässä verkkokaupan varastosaldon mukaan.

Toimitusajat lakkapaa.com:
1. Toimitusaika verkokaupassa (heti varastossa) Lähetämme tuotteet 1-2 arkipäivässä, toimitusaika on noin 2 - 5 työpäivää.
2. Toimitusaika verkkokaupassa (tilattavissa) Lähetämme tuotteet jälkilähetyksenä, toimitusaika on noin 1 - 4 viikkoa.
3. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Voit kysyä tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme FIN: verkkokauppa@lakkapaa.com SWE: kundservice@lakkapaa.com

Maksutavat lakkapaa.com:
Pankit: Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavien pankkien palveluilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, Pop-pankki ja muut Suomessa yleisesti toimivat pankit.
Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard ja muut yleisesti verkkokaupaupoissa käyvät maksukortit.
Klarna maksutapa: Maksa 14 päivän sisällä tai valitsemanasi erämaksuina.
Lakkapään rahoituspalvelu joustavalla rahoituksella: Lue lisää tästä

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron, MasterCard ja muilla luottokorteilla:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830