Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn
Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti lakkapaa.com:
1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 2 - 5 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote... tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä:
Lakkapään asiakaspalveluun FIN: verkkokauppa@lakkapaa.com SWE: kundservice@lakkapaa.com puhelimitse FIN: 010 7557 050 tai SWE +358 10 7557 050 (ma-pe 7-18 ja la 9-15).
4. Lakkapää ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy... vaikeutuu tai myöhästyy Vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonilmiöistä, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Lakkapaa.com -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.
5. Outlet-Osastolta ostaessa: Verkkokauppamme varastosaldot ovat lähes reaaliaikaisia ja tuote ilmoitetaan loppuunmyydyksi, kun sitä ei enää ole saatavilla. Outlet-osaston tuotteissa saldovirheet ovat kuitenkin mahdollisia, koska kyseessä ovat tuotteiden loppuerät joita ei lisää kauppaamme tilata. Sen vuoksi pidätämme oikeuden perua kauppa, niiden Outlet-osaston tuotteiden osalta, joita emme saldovirheen takia pysty toimittamaan. Jos tuote on maksettu ennakkoon, palautamme rahat.

Toimitusajat lakkapaa.com:
1. Toimitusaika verkokaupassa (heti varastossa): Lähetämme tuotteet 1-2 arkipäivässä, toimitusaika on noin 2 - 5 työpäivää.
2. Toimitusaika verkkokaupassa (tilattavissa): Lähetämme tuotteet jälkilähetyksenä, toimitusaika on noin 1 - 4 viikkoa.
3. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Voit kysyä tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme FIN: verkkokauppa@lakkapaa.com SWE: kundservice@lakkapaa.com

Maksutavat lakkapaa.com
Luottokortit:
Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard ja muut yleisesti verkkokaupaupoissa käyvät maksukortit.
Klarna maksutapa: Maksa 14 päivän sisällä tai valitsemanasi erämaksuina.
Lakkapään rahoituspalvelu joustavalla rahoituksella: Lue lisää tästä

Toimitustavat lakkapaa.com
1. Nouto valitsemastasi Postista:
Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. 
2. Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista:
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. 
3. Postin kotiinkuljetus:
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.
4. Nouto lähimmästä Matkahuollosta, lähikaupastasi tai R-kioskista:
Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
5. Toimitus suoraan kotiovellesi:
Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.
6. Nouto Lakkapään myymälöistä:
Voit noutaa tavarasi heti valitsemastasi Lakkapään myymälästä. Muistithan tarkistaa, että kyseistä tuotetta on valitsemassasi myymälässä verkkokaupan varastosaldon mukaan.

Palautusoikeus, tuotevaihdot ja palautusohje lakkapaa.com
Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.
Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. 

Palautuksesta ja tuotevaihdosta tulee ilmoittaa ennakkoon ja kysy neuvoa palautusvaihtoehdoista ja tavoista:
Sähköpostitse osoitteesta: 
FIN: verkkokauppa@lakkapaa.com SWE: kundservice@lakkapaa.com 
Puhelimitse: FIN: 010 7557 050 tai SWE +358 10 7557 050 (ma - pe 7.00 - 18.00 ja la 9.00-15.00).

Palautusohje lakkapaa.com
1.
Kirjoita palautuspaketin sisälle mukaan lappu, missä lukee:
- Palautuksen / vaihdon syy:
- Tilaajan tiedot: (nimesi tai tilausnumero)
- Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle
( ja hyvitämme mahdollisen hintaerotuksen ). Muistathan laittaa vielä tilinumerosi.

2. Paketoi palautettava tuote pakettiin, missä tuote sinulle tuli, tai ehyeen pakettiin jos pakettisi on rikki.
3. Sujauta kirjoittamasi lappu paketin sisälle, sekä palautettava tuote.
4. Teippaa paketti riittävän hyvin kiinni ja kirjoita paketin päälle palautusosoite: LP Lakkapää Oy, Varikonkatu 3, 95420 TORNIO
5. Palauta pakettisi näillä ohjeilla Matkahuollon asiakaspalautuksena sinne toimipisteeseen mistä pakettisi hait tai lähin Matkahuolto, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste. Tästä linkistä löydät lähimmän palautuspaikan Matkahuollon toimipistehaku Matkahuollon sopimusnumerot ja palautuskoodit alla.
Tornio: Sopimusnum. 54740025, Rovaniemi: Sopimusnum. 6840080 Oulu: Sopimusnum. 6140213)
Tornio: Palautuskoodi: 9528145, Rovaniemi: Palautuskoodi: 9528130 Oulu: Palautuskoodi: 9528124)

Reklamaatiot
Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: FIN: verkkokauppa@lakkapaa.com SWE: kundservice@lakkapaa.com tai soittamaan FIN: 010 7557 050 tai SWE +358 10 7557 050

Tilauksen peruminen lakkapaa.com
Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen FIN: verkkokauppa@lakkapaa.com SWE: kundservice@lakkapaa.com tai soittamaan FIN: 010 7557 050 tai SWE +358 10 7557 050. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös LP Lakkapaa Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

Kauppasopimuksen erimielisyydet
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Yhteystiedot
LP Lakkapää Oy / Verkkokauppa
Varikonkatu 3
95420 TORNIO
FIN: 010 7557 050 tai SWE +358 10 7557 050
Sähköposti: FIN: verkkokauppa@lakkapaa.com SWE: kundservice@lakkapaa.com