Varaavatakka Nordpeis Salzburg M

(V) Valkoinen, Elementtitakka, 148cm

Tuotekoodi: 18208013
NORDPEISSALZBURGMVARAAVA_18208013_1.jpg
NORDPEISSALZBURGMVARAAVA_18208013_2.jpg
2 390,00 € / kpl
Tilaamme tuotteen varastoon.
Lähetysaika n. 10-15 arkipäivää
Toimituskulut alk. 77,00 €Nouto Myymälästä: 0,00 €

kpl


Varaavatakka Nordpeis Salzburg M, Valkoinen, Korkeus 148cm Lakkapäältä
Salzburg M on yksinkertaisen moderni ja kaunis varaava takka, jonka varaavana massana toimii erinomaisesti lämpöä sitova oliviinisementti. Takan varaava massa on juuri oikean kokoinen lämmittämään tilaa yön yli, mutta antamaan lämpöä nopeasti heti sytytyksen jälkeen. Takka sopii käytettäväksi pienissä tai keskisuurissa tiloissa kun arvostat kaunista norjalaista muotoilua. Nordpeis-tuotteiden tavoin Salzburg M takan osat ovat korkeatasoisia ja takka on asennettavuudeltaan helppo.

Nordpeis Salzburg M PowerStone -elementit tuottava ympärilleen lämpöä vielä pitkään sammumisen jälkeenkin. Kaunis ja suuri musta kaasutiivis lasiluukku lumoaa tulenloimullaan ympäröivää tilaa. Salzburg M muotoilultaan ja mittasuhteiltaan täydellinen kiinteäkaluste, joka vangitsee katseen kauneudellaan ja viimeistelee huoneen parhaalla mahdollisella tavalla.

Elementtitakkana Salzburg M on asennettavuudeltaan ja asennusnopeudeltaan ylivoimainen. Takan asennus onnistuu helposti ilman ammattimiestä. Toimitamme paketin mukana kaikki tarpeelliset tarvikkeet asennukseen. Takassa on vakiona kaikki mitä tarvitset: tuplakierto, yläliitokset, sytytyspelti, savupelti, tuhkalaatikko, puhdaspalotekniikka sekä kaasutiivis luukku. Salzburg M on CE sertifioitu ja täyttää kaikki tulisijoille asetetut normit Euroopassa. Suojaetäisyys taakse vain 50mm!

Salzburg M takan testattu palotekniikka varmistaa sen, että puu palaa taloudellisesti ja puhtaasti. Uusi palotekniikka tuottaa lämpöä vähemmällä puumäärällä ja pienemmillä päästöillä. Takka voidaan liittää savuhormiin päältä, takaa tai sivulta. Takan pintamateriaali on betonia, ja takkojen kuorielementit toimitetaan betonin harmaina, jotka voidaan jättää joko valmiiksi pinnaksi tai maalata halutulla värillä. Pinnan voi tarvittaessa myös laatoittaa. 

Korkeus: 1485 mm
Leveys: 680 mm
Syvyys: 480 mm
Hormiliitos: Päältä, Takaa, Sivulta
Paino: sisältää tulipesän 610 kg
Materiaali: ShapeStone Light
Nimellisteho: 2,4 kW
Polttopuiden max.pituus: 30 cm
Hyötysuhde: 85,2 %
Savukaasujen ka. lämpötila: 157 °C °C
CO-partikkelit 13%:ssa O: 20,1%
Lämmönvarauskyky: 100% after 4,9 / 50% after 14,1 / 25% after 21,7 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Verkkokauppa
verkkokauppa@lakkapaa.com
Selasit näitä tuotteita viimeksi